Agenda

 

 

Lees verder...

Statistiek

Vandaag 79
Deze week 714
Deze maand 2053
Sinds 11-2008 1250251

Cursussen met begeleiding van een docent
 

Voor mensen die veel waarde hechten aan samen leren zijn cursussen onder leiding van een docent een optie. Docenten die dit soort cursussen begeleiden zijn vaak moedertaalsprekers. Met kleine groepjes van ongeveer 5-10 mensen vindt er meestal wekelijks een bijeenkomst plaats. Door directe contact met de docent krijgt u gerichte feedback op uw uitspraak. Sommige docenten bieden privles aan.

 

 

Uw cursus in dit overzicht?

Neem contact met ons op.

 

 

 

Volksuniversiteit Utrecht
Noors leren in UtrechtLocatie: Nieuwegracht 41
Soort cursus: Groepslessen

Bij de Volksuniversiteit Utrecht zijn er drie cursussen Noors: niveau 1, niveau 2 en gevorderden (B1). De cursussen worden op de dinsdag- en woensdagavond gegeven en bestaan ieder uit 12 lessen. Bij de eerste twee cursussen wordt er gewerkt met de lesmethode P Vei. Gesprekken in alledaagse situaties worden geoefend aan de hand van de dialogen in het lesboek. Bij de cursus op B1-niveau bestaat het lesmateriaal vooral uit krantenartikelen. Uw docente is Solveig de Boer-Eduardsen. Zij is geboren in Oslo maar woont al sinds haar studententijd in Nederland.. Noors is haar moedertaal.
Website: Volksuniversiteit Utrecht

 

 

 

 

Volksuniversiteit Den Haag
Noors leren in Den HaagLocatie: Aloysius College, Oostduinlaan 50, Den Haag
Soort cursus: Groepslessen

Velkommen skal dere vre is het motto van de cursus Noors bij de Volksuniversiteit Den Haag. Hier worden drie cursussen gegeven van 10 of 12 lessen. In deze cursussen leert u de grondbeginselen van de Noorse taal, wat betreft spreken en luisteren, vocabulaire en grammatica. In de eerste twee cursussen wordt er gewerkt met lesboek P Vei. De cursus wordt gegeven door Tove Sjqvist - Haardt. Zij is geboren en getogen in Nederland maar sprak thuis Noors en Engels. Ze heeft de Noorse nationaliteit en vertelt graag over de Noorse cultuur en tradities.
Website: www.volksuniversiteitdenhaag.nl

 

 

 

 

 

 

 

 
  2024 H.W. Schoonekamp | Contact | Talennet | Plattegrond.

Citaat van de dag

"Het zijn de oudste woorden -'ja' en 'nee'- die de meeste aandacht vereisen
De eldste, korteste ordene 'ja' og 'nei' er de som krever mest gjennomtenkning. "
- Pythagoras -
(580-500 BC)

Mededelingen en snelkoppelingen

Heeft u een eigen website? Een link naar deze website wordt zeer gewaardeerd. Uw website kan eventueel ook bij ons in het linkoverzicht geplaatst worden.