Agenda

 

 

Lees verder...

Statistiek

Vandaag 133
Deze week 314
Deze maand 5429
Sinds 11-2008 1030253

Cursussen met begeleiding van een docent
 

Voor mensen die veel waarde hechten aan samen leren zijn cursussen onder leiding van een docent een optie. Docenten die dit soort cursussen begeleiden zijn vaak moedertaalsprekers. Met kleine groepjes van ongeveer 5-10 mensen vindt er meestal wekelijks een bijeenkomst plaats. Door directe contact met de docent krijgt u gerichte feedback op uw uitspraak. Sommige docenten bieden privles aan.

 

 

Uw cursus in dit overzicht?

Neem contact met ons op.

 

 

 

Volksuniversiteit Utrecht
Noors leren in UtrechtLocatie: Nieuwegracht 41
Soort cursus: Groepslessen

Bij de Volksuniversiteit Utrecht zijn er drie cursussen Noors: niveau 1, niveau 2 en gevorderden (B1). De cursussen worden op de dinsdag- en woensdagavond gegeven en bestaan ieder uit 12 lessen. Bij de eerste twee cursussen wordt er gewerkt met de lesmethode P Vei. Gesprekken in alledaagse situaties worden geoefend aan de hand van de dialogen in het lesboek. Bij de cursus op B1-niveau bestaat het lesmateriaal vooral uit krantenartikelen. Uw docente is Solveig de Boer-Eduardsen. Zij is geboren in Oslo maar woont al sinds haar studententijd in Nederland.. Noors is haar moedertaal.
Website: Volksuniversiteit Utrecht

 

 

 

 

Volksuniversiteit Den Haag
Noors leren in Den HaagLocatie: Aloysius College, Oostduinlaan 50, Den Haag
Soort cursus: Groepslessen

Velkommen skal dere vre is het motto van de cursus Noors bij de Volksuniversiteit Den Haag. Hier worden drie cursussen gegeven van 10 of 12 lessen. In deze cursussen leert u de grondbeginselen van de Noorse taal, wat betreft spreken en luisteren, vocabulaire en grammatica. In de eerste twee cursussen wordt er gewerkt met lesboek P Vei. De cursus wordt gegeven door Tove Sjqvist - Haardt. Zij is geboren en getogen in Nederland maar sprak thuis Noors en Engels. Ze heeft de Noorse nationaliteit en vertelt graag over de Noorse cultuur en tradities.
Website: www.volksuniversiteitdenhaag.nl

 

 

 

 

 

 

 

 
Citaat van de dag

"Het leven is als een doosje bonbons: je weet nooit wat je nu weer gaat krijgen.
Livet er som en boks konfekt. Du vet aldri hva du kommer til å få. "
- Winston Groom -
(1944)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?